Navigatie Navigatie

Inschrijven bij Thomas More Hogeschool

AANMELDPROCEDURE


Het aanmelden voor de opleiding leraar basisonderwijs aan Thomas More Hogeschool regel je snel en gemakkelijk via Studielink. Tot 1 mei 2015 kun je een verzoek tot inschrijving doen bij Studielink. Voor het aanvragen van studiefinanciering moet je bij DUO zijn. Dit zijn dus twee verschillende processen.
 

Verzoek tot inschrijving en dan?

Thomas More Hogeschool ontvangt automatisch je verzoek tot inschrijving van Studielink en neemt deze in behandeling. Voordat je inschrijving wordt voltooid, doorlopen we een aantal stappen. De status kun je na 1 mei 2015 in Studielink volgen.

Soms vragen we om aanvullende schriftelijke informatie, bijvoorbeeld een gewaarmerkte kopie van je diploma. Zodra we van jou de benodigde gegevens hebben gekregen, voltooien we je inschrijving. Als je aan alle verplichtingen hebt voldaan, ontvang je van ons je collegekaart en een bewijs van inschrijving. Voor 1 september moet je inschrijving rond zijn. Je ontvangt van ons informatie over de Studiekeuzecheck en de intakedagen voor nieuwe studenten. Voor de start van het studiejaar ontvang je informatie over een aantal praktische zaken, zoals boekenlijsten, de jaarindeling en andere informatie die voor je studie van belang is.
 

Verificatie persoonsgegevens

Het kan zijn dat Studielink je laat weten dat het niet gelukt is je gegevens op te vragen in de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA). In dat geval hebben wij het volgende van je nodig: een origineel uittreksel GBA, niet ouder dan 3 maanden en een kopie van je ID of je paspoort. Deze twee documenten ontvangen wij graag per post van je. Vermeld daarbij je studentnummer.
 

Postadres :

  • Thomas More Hogeschool
  • t.a.v. Studentzaken
  • Stationssingel 80
  • 3033 HJ Rotterdam


Studiefinanciering en ov-studentenkaart

Jouw studiefinanciering en ov-studentenkaart kun je aanvragen bij DUO. Vergeet niet je aanvraag tijdig in te dienen.
 

Bewijs van inschrijving en bewijs betaald collegegeld

Soms vragen instanties om een bewijs van inschrijving en/of betaald collegegeld, zoals DUO, de Belastingdienst of je werkgever. Een bewijs van inschrijving en een bewijs van betaald collegegeld kan je per e-mail aanvragen: studentzaken@thomasmorehs.nl.

Vermeld altijd voor welke instelling je dit bewijs nodig hebt. Daarnaast hebben we je naam, geboortedatum en studentnummer nodig. Lees ook over de inschrijfregeling bij Thomas More Hogeschool.