Navigatie Navigatie

 
OPEN DAGEN 

Wil je leraar basisonderwijs worden?

Of wil je weten wat er verder mogelijk is met een diploma pabo?

Benieuwd of Thomas More Hogeschool bij je past?

Je ontdekt het op onze open dagen!


Tijdens de open dag ontmoet je studenten, docenten en leerkrachten uit het werkveld. Zij zijn aanwezig om ervaringen met je te delen en al jouw vragen te beantwoorden. Op Thomas More Hogeschool is de sfeer intiemer dan op grootschalige hogescholen, de focus 100% op de pabo en wordt intensief samengewerkt met de partnerscholen, zo haal je het optimale uit jouw opleiding pabo. Op de open dag kan je de sfeer proeven en al je vragen stellen.

Voor de zomer zijn er helaas geen open dagen meer, maar je hebt wel de mogelijkheid te komen proefstuderen. Door te proefstuderen ervaar je hoe het is om student te zijn aan Thomas More Hogeschool. Houd deze pagina in de gaten voor de open dagen voor volgend (studie)jaar.
 

OPEN DAG 13 FEBRUARI 2016

10.00-12.30
> Inschrijven open dag 13 februari      
 

OPEN DAG 2 APRIL 2016

10.00-12.30
> Inschrijven open dag 2 april 
 

Na het bezoeken van een open dag is er de mogelijkheid te komen proefstuderen zo ervaar je hoe het is om student te zijn aan Thomas More Hogeschool. Nu al nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op Thomas More Hogeschool? Volg Thomas More Hogeschool op social media voor het laatste nieuws:

        

 

 Of wil je eerst meer weten over: